Formand, næstformand og menige bestyrelsesmedlemmer søges til Red Barnets lokalforening på Bornholm

Formand, næstformand og menige bestyrelsesmedlemmer søges til Red Barnets lokalforening på Bornholm

Udløber: 30-06-2018

På Bornholm arbejder en gruppe frivillige ildsjæle for at give udsatte børn og deres familier gode oplevelser, som kan styrke og løfte dem. Til at stå i spidsen for dette arbejde har vi brug for flere dygtige folk med overblik og lyst til at skabe rammer, udstikke retning og udvikle nye initiativer.

Red Barnets lokale formand på Bornholm går på pension, og derfor har vi brug for at sætte et nyt hold til at understøtte nuværende aktiviteter og sætte gang i nye ideer. Vi har brug for en håndfuld mennesker med hjerte på rette sted og lyst til at gøre en forskel for de bornholmske børn, der har brug for en særlige håndsrækning. 

Vi beslutter sammen, hvordan arbejdet i bestyrelsen skal tilrettelægges, og man byder hver især ind med de kompetencer og de ressourcer, man har til rådighed. Man skal regne med deltagelse i 4-5 årlige bestyrelsesmøder plus tid til den konkrete opgave man påtager sig. 

Konsolideringsprocessen understøttes af Red Barnets frivilligkonsulent, Lisette Willeforte Rasmussen, som også er til rådighed i det daglige arbejde i lokalforeningen. 

Lokalforeningen har generalforsamling torsdag d. 1. februar kl. 19 på Rønne Bibliotek i den store sal. Du er velkommen til at deltage her, hvis du har lyst til at møde os. 

Hvis du vil deltage i generalforsamlingen eller vil høre mere om vores arbejde, kan du kontakte Lisette på mail lw@redbarnet.dk eller på mobil 29254774. 

INFO:
RED BARNET BORNHOLM DRIVER EN VELFUNGERENDE FAMILIEOPLEVELSESKLUB, HVOR UDSATTE FAMILIER MØDES EN GANG OM MÅNEDEN OG FÅR GODE OPLEVELSER, SOM SKABER TRIVSEL OG GLÆDE. DESUDEN HAR VI EN 'GAMMEL' OG VELDREVET GENBRUGSBUTIK PÅ LILLE TORV I RØNNE, OG VI AFVIKLER HVERT ÅR LANDSINDSAMLING PÅ HELE ØEN. 

 

 

 

Detaljer

  • Organisation
    Red Barnet
    Det veksler, hvor vi mødes
  • Arbejdsområder

  • Opgavetyper

Kort