Har du interesse i skoleområdet og arbejdet med udsatte børn? Så kunne du måske være en kandidat til Red Barnet Bornholms nye skoleudvalg....

Har du interesse i skoleområdet og arbejdet med udsatte børn? Så kunne du måske være en kandidat til Red Barnet Bornholms nye skoleudvalg....

Udløber: 30-06-2018

I Red Barnet Bornholm arbejder en gruppe frivillige  ildsjæle for at give udsatte børn og deres familier gode oplevelser, som kan styrke og løfte dem. Vi har desuden en fin frivilligdrevet genbrugsbutik, hvor overskuddet går til arbejdet med børn på Bornholm og i resten af Danmark og verden, og vi står i spidsen for den årlige landsindsamling.

Vi vil gerne udvide disse indsatser til også at omfatte skoleområdet. Derfor nedsætter vi nu et skoleudvalg, der skal etablere samarbejdsprojekter med Bornholms folke- og privatskoler med henblik på at involvere eleverne i Red Barnets arbejde og oplyse om børns rettigheder. 

Arbejdsområderne i udvalget er endnu ikke defineret, så du kan være med fra starten og få indflydelse på aktiviteterne. Eksempler på indsatser kunne være:
- Arbejde med børns rettigheder ude skolerne, evt. på Børnerettighedsdagen, ved hjælp af Red Barnets undervisningsmaterialer
- Afvikle venskabsløb med sponsorer for at samle penge ind til udsatte børn
- Lave tøj- og udstyrsindsamlinger til genbrugsbutikken
- Arrangere skolernes deltagelse i landsindsamlingen
Kun fantasien sætter grænser..... Og vi sætter en stor ære i, at alle frivillige leverer den indsats, de har tid og lyst til i forhold til deres privatliv. Så du er også selv med til at definere dit arbejdsområde og tidsforbrug. 

Lokalforeningen understøttes af Red Barnets frivilligkonsulent, Lisette Willeforte Rasmussen, som også vil hjælpe skoleudvalget godt fra start. 

Hvis du synes, at ovenstående er lige dig, eller du vil høre mere om vores arbejde, kan du kontakte Lisette ved at klikke på Kontakt-knappen. 

Som frivillig i Red Barnet oplever du glæden ved at hjælpe børn, der har brug for en håndsrækning. Du bliver en del af et meningsfyldt fællesskab, udvider dit netværk og får nye personlige og faglige kompetencer. Red Barnet tilbyder desuden kurser til løft af dine kvalifikationer samt udtalelser til dit CV.

Detaljer

  • Organisation
    Red Barnet
    Det veksler
  • Arbejdsområder
  • Opgavetyper

Kort