Har du flair for SoMe og er du en dygtig kommunikator? Så har Red Barnets lokalforening på Bornholm brug for dig!

Har du flair for SoMe og er du en dygtig kommunikator? Så har Red Barnets lokalforening på Bornholm brug for dig!

Udløber: 30-06-2018

I Red Barnet Bornholm arbejder en gruppe frivillige  ildsjæle for at give udsatte børn og deres familier gode oplevelser, som kan styrke og løfte dem. Vi har desuden en fin frivilligdrevet genbrugsbutik, hvor overskuddet går til arbejdet med børn på Bornholm og i resten af Danmark og verden, og vi står i spidsen for den årlige landsindsamling.

Dette fantastiske arbejde skal gøres meget mere synligt, så der kommer flere frivillige, flere aktiviteter, mere omsætning i butikken, og ikke mindst så langt flere børn får den støtte og opbakning, de har brug for. 

Derfor har vi brug for en gruppe frivillige, som vil indgå i et PR- og kommunikationsudvalg, som får til opgave at skabe omtale i de lokale og på de sociale medier. I vil sammen planlægge indsatserne, aftale tidsforbrug og støtte hinanden i arbejdet, og en del af opgaverne vil kunne løses hjemmefra mellem de 3-4 årlige udvalgsmøder.  Det er således en meget fleksibel frivilligopgave uden faste møde- og arbejdstider, men som til gengæld kræver disciplin og ansvarsbevidsthed. 

Lokalforeningen understøttes af Red Barnets frivilligkonsulent, Lisette Willeforte Rasmussen, som også vil hjælpe PR- og kommunikationsudvalget godt fra start. 

Hvis du synes, at ovenstående er lige dig, eller du vil høre mere om vores arbejde, kan du kontakte Lisette ved at klikke på Kontakt-knappen. 

Som frivillig i Red Barnet oplever du glæden ved at hjælpe børn, der har brug for en håndsrækning. Du bliver en del af et meningsfyldt fællesskab, udvider dit netværk og får nye personlige og faglige kompetencer. Red Barnet tilbyder desuden kurser til løft af dine kvalifikationer samt udtalelser til dit CV.

Detaljer

  • Organisation
    Red Barnet
    Meget kan løses hjemmefra, og så vil der være møder af og til
  • Arbejdsområder
  • Opgavetyper

Kort