Vil du være frivillig?
Vil du dele din fritidsinteresse?
Vil du dele din fritidsinteresse?
Vil du være med i vores fælleskab?
 • 60.000 børn i Danmark er svært overvægtige eller fede. Det har alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, men for børnene er mobning og ensomhed det værste. Du kan hjælpe som instruktør på et FitforKids hold!

   06-09-2019 FitforKids

  Arbejde med børn og unge

 • Musikhuzet kunne ikke fungere uden det frivillige personale. Til arrangementerne søger vi frivillige til afvikling, foto, bandcare, bartendere og teknik. Vi søger også frivillige til Kulturbutikken på St. Torv i Rønne.

   05-11-2018 Musikhuzet Bornholm

  Kultur Forøg dine kompetencer Salgsmedhjælp Madlavning Cafe-arbejde Samaritervagt EDB-arbejde Presse Kreativitet Administration Du har hænderne skruet rigtigt på

 • Vær med til at skabe fantastiske øjeblikke og skønne cykelstunder ved at cykle ture sammen med ældre plejehjemsbeboere. Det er ganske nemt at komme i gang på en eldrevet rickshaw cykel. Læs mere om Cykling Uden Alder, CUA, her i annoncen. På gensyn i Hasle - Rønne - Aakirkeby eller Nexø

   26-09-2018 Bornholms Regionskommune

  Arbejde med børn og unge

 • Har du tid og lyst til at være frivillig, at give dit besyv med når en borger eller dit lokalsamfund har brug for andet end det det offentlige byder ind med? Benyt denne hjemmeside frivilligbornholm.dk eller kontakt kommunens frivillighedskonsulent som også kan være behjælpelig med at finde det sted og den sag hvor du har lyst til at gøre en forskel.

   11-12-2017 Bornholms Regionskommune

 • Er du nysgerrig på andre kulturer, og kunne du tænke dig at mødes med en udenlandsk tilflytter, for at øve og tale dansk? Så meld dig som Sprogven!

   01-09-2019 Integrationsafdelingen

  Integration - Flygtninge og asylansøgere Lektiehjælp

 • Røde Kors Vågetjenesten på Bornholm søger flere frivillige "varme hænder".

   30-04-2019 Vågetjenesten/ Røde Kors

  Varme hænder m.m.