Hjælp til daglig leder på Erindringscentret.

Hjælp til daglig leder på Erindringscentret.

Udløber: 30-04-2019

Erindringscenter Bornholm er fysisk beliggende i Rønne, men støtter op om erindringsarbejdet efter Reminiscensmetoden på hele Bornholm.

Jf. vedtægterne, så er formålet med Erindringscenter Bornholm, i overensstemmelse med den grundlæggende ide med Reminiscensmetoden, at arbejde med og understøtte alle former for erindringsaktiviteter.

Bestyrelsen fremskaffer midler til driften af centret ved at søge Bornholms Regionskommune om tilskud, og fremskaffer i øvrigt sit økonomiske grundlag ved at opkræve medlemskontingent, ved at søge fondsmidler og kan i øvrigt arrangere indtægtsgivende aktiviteter.

Som medlem af Foreningen Erindringscenter Bornholm kan optages enhver husstand, organisation og virksomhed, der kan tilslutte sig vedtægterne.

Vores daglige leder er selvfølgelig en stor ildsjæl, men fra tid til anden trænger han til aflastning. Både i det opsøgende arbejde og i arbejdet med at holde selve centret og det tilhørende arkiv i præsentabel stand.

Har du nogle timer til overs en gang i mellem, og kunne du tænke dig at arbejde med erindringsarbejdet, og måske endda hjælpe vores daglige leder med arbejdet med demente, herunder besøg på plejehjem og aktiviteter for hjemmeboende demente og deres pårørende, så er det måske lige dig, som vi har brug for.

Detaljer

  • Organisation
    Erindringscenter Bornholm
    Teaterstræde 7, 3700 Rønne
  • Arbejdsområder
  • Opgavetyper

Kort