Formand og næstformand søges til Red Barnets lokalforening på Bornholm

Formand og næstformand søges til Red Barnets lokalforening på Bornholm

Udløber: 30-12-2018

På Bornholm arbejder en gruppe frivillige ildsjæle for at give udsatte børn og deres familier gode oplevelser, som kan styrke og løfte dem. Til at stå i spidsen for dette arbejde har vi brug for flere dygtige folk med overblik og lyst til at skabe rammer, udstikke retning og udvikle nye initiativer.

Red Barnets lokale formand på Bornholm går på pension, og derfor har vi brug for at sætte et nyt hold til at understøtte nuværende aktiviteter og sætte gang i nye ideer. Vi har brug ledere med hjerte på rette sted og lyst til at gøre en forskel for de bornholmske børn, der har brug for en særlige håndsrækning. 

Der er allerede en velfungerende bestyrelse med tovholdere for de enkelte aktiviteter, og vi beslutter sammen, hvordan arbejdet i bestyrelsen skal tilrettelægges. man byder hver især ind med de kompetencer og de ressourcer, man har til rådighed, så man har rig mulighed for selv at være med til at præge udviklingen i foreningen. Man skal regne med deltagelse i 4-5 årlige bestyrelsesmøder plus tid til den konkrete opgave man påtager sig. 

Den nye bestyrelses konsolidering understøttes af Red Barnets frivilligkonsulent, Lisette Willeforte Rasmussen, som også er til rådighed i det daglige arbejde i lokalforeningen. 

Hvis du vil høre mere om vores arbejde generelt og formands/næstformandsposterne specifikt, kan du kontakte Lisette ved at klikke på Kontakt-knappen. 

 Som frivillig oplever du glæden ved at hjælpe børn, der har brug for en håndsrækning. Du bliver en del af et meningsfyldt fællesskab, udvider dit netværk og får nye personlige og faglige kompetencer. 

INFO:
RED BARNET BORNHOLM DRIVER EN VELFUNGERENDE FAMILIEOPLEVELSESKLUB, HVOR UDSATTE FAMILIER MØDES EN GANG OM MÅNEDEN OG FÅR GODE OPLEVELSER, SOM SKABER TRIVSEL OG GLÆDE. DESUDEN HAR VI EN 'GAMMEL' OG VELDREVET GENBRUGSBUTIK PÅ LILLE TORV I RØNNE, OG VI AFVIKLER HVERT ÅR LANDSINDSAMLING PÅ HELE ØEN. ENDELIG HAR VI SOM NOGET NYT SAT FOKUS PÅ SKOLEOMRÅDET, OG NYE IDEER OG INITIATIVER ER ALTID VELKOMNE. 

 

 

 

Detaljer

  • Organisation
    Red Barnet
    Det veksler, hvor vi mødes
  • Arbejdsområder
  • Opgavetyper

Kort