Frivillige søges til SeniorNET i Rønne

Frivillige søges til SeniorNET i Rønne

Udløber: 17-06-2019

Dansk Folkehjælp og Bornholms Regionskommune er gået i samarbejde om at etablere et SeniorNet i Rønne og søger frivillige som tovholdere til netværket.

SeniorNet har til formål at bryde enlige ældres ensomhed ved at give de ældre mulighed for samvær med andre ligestillede. Som frivillig bistår man 20-25 ældre med at arrangere aktiviteterne, og med at understøtte netværksdannelsen i mellem arrangementerne.

Et SeniorNet forløb varer som udgangspunkt et år med ca. én aktivitet om måneden. Aktiviteterne kan være alt fra samvær, indhold med fokus på bevægelse, sangeftermiddage og foredrag, til udflugter i nærområdet, eller hvad man sammen finder på. Det vigtigste er at deltagerne får nogle gode oplevelser med andre ligestillede, med mulighed for at danne nye relationer med jævnaldrene i deres nærområde. Udgifterne til aktiviteterne i SeniorNet betales af Dansk Folkehjælp.

De frivillige er i forløbet tæt knyttet til Dansk Folkehjælp, som gennem flere år har drevet SeniorNet rundt om i hele Danmark, og til kommunens repræsentanter, som alle kan bistå med rådgivning og vejledning undervejs forløbet.

Det er ikke nødvendigt at være medlem af Dansk Folkehjælp for at være frivillig – alle er velkomne.

Detaljer

  • Organisation
    Bornholms Regionskommune
    For yderligere information om netværket, kontakt Dansk Folkehjælp Simon Kusk Holm på skh@folkehjaelp eller på telefon 61201649 eller
    Seniorrådgiver Bornholms Regionskommune Ratej.Hougaard@brk.dk eller på telefon 56926057
  • Arbejdsområder
  • Opgavetyper

Kort